Віялові і багатосекційні вайми

Прес для склеювання з притискними елементами на рамній конструкції Holzmann VSTR 3000

Віялові і багатосекційні вайми
Holzmann
VSTR3000
180 850 грн.
Прес для склеювання з притискними елементами на рамної конструкції Holzmann VSTR 3000 замовити-купити в інтернет-магазині KMA.UA. Доставка в будь-яке місто України.
Під замовлення

Гідравлічна вайма Holzmann VST 3000

Віялові і багатосекційні вайми
Holzmann
VST3000
96 860 грн.
Гідравлічна вайма Holzmann VST 3000 замовити-купити в інтернет-магазині KMA.UA. Доставка в будь-яке місто України.
Під замовлення

Віялові і багатосекційні вайми - купити за найкращими цінами в Києві, Україні в інтернет-магазині KMA.ua

Вайми - механічні пристосування та комплекси пристроїв, що належать до стискаючи. У свою чергу стискання - прилади, призначені для утримання в стаціонарному положенні деталей, з'єднаних клеєм, шипами, стяжками. Незалежно від типу пристрою, вони потрібні для створення зусилля, необхідного, щоб виключити зазори між сполучаються елементами, і забезпечення правильного положення до тих пір, поки не схопиться клей.

Віялові багатосекційні вайми

Головне призначення віялових багатосекційних приладів - виробництво клеєних щитів різної довжини. Свою назву віялові механізми отримали через схожість з віялом: окремі секції складаються схожим способом. Багатосекційними їх називають через велику кількість секцій, що дозволяє налагодити серійне виробництво дерев'яних щитів.

Найбільшу популярність багатосекційні віялове обладнання отримало у виробництві дверей, будівельних матеріалів (каркасно-щитових будинків) та інших областях.

Віялові вайми можуть мати дуже багато зон склеювання. Для стиснення щита в різних напрямках використовуються електричні або пневматичні інвертори з обмежувачем крутного моменту. Ці прилади забезпечують однакову силу стиснення в різних зонах.

Вайми: основні переваги використання

Пресові установки даного типу мають безліч переваг:

  • завдяки рівномірному розподілу тиску в різних зонах гарантується висока якість виробів, не дивлячись на тип деревини і інші особливості;
  • виключається поява зазорів після висихання клею;
  • кожен елемент конструкції позиціонується окремо;
  • вайми мають порівняно невеликими габаритами при максимальній продуктивності роботи;
  • гранична простота конструкції дозволяє використовувати пристрої навіть початківцям майстрам.

Таким чином, застосування вайм цієї конструкції дозволяє швидко виготовити велику кількість щитів з деревини, які в подальшому можуть бути задіяні для виробництва різних матеріалів або готових виробів.

Купівля багатосекційних вайм в Україні

Якість готової продукції багато в чому залежить не тільки від використовуваних матеріалів або умінь фахівців. Найважливішу роль у виробництві відіграє обладнання. Вайми від компанії Winter вважаються одними з кращих в світі. Великий вибір таких установок представлений в нашому інтернет-магазині KMA.ua.

Жителі Києва та інших міст країни завжди можуть вигідно купити вайми. Покупців приємно порадують наші ціни і солідний асортимент. Багатосекційні віялове обладнання суттєво прискорить процес виробництва дверей з дерева або іншої продукції, випуском якої займається підприємство.

Товари з нашого інтернет-магазину надзвичайно прості в управлінні, досить дотримуватися рекомендацій виробника. При необхідності наші фахівці нададуть необхідну інформацію про віялові вайми, запропоновані KMA.ua. Використання якісного обладнання здатне істотно знизити витрати на виробництво одиниці продукції, тому ми рекомендуємо вибирати тільки таку надійну техніку.

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Фільтрувати
Ціна
грн. грн.
Виробники
розгорнути список згорнути список
Фильтр
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння