КМА ua на міжнародній виставці KYIVBUILD 2020

Компанія КМА ua вже 3 роки бере участь у Міжнародній будівельній та інтер'єрного виставці, яка проходила в місті Київ з 18 по 22 лютого 2020 року. Це наймасштабніша виставка у своїй області, яка проходить щорічно. Сюди з усього світу приїжджають провідні світові компанії, які займаються виробництвом або торгівлею обладнання для виготовлення меблів і устаткування для проведення садових і будівельних робіт.

Цікаво те, що всі учасники виставки мали можливість відвідати конференції присвячені новинкам у сфері ремонтних та будівельних робіт, а також були проведені пізнавальні майстер-класи передовими фахівцями галузі.

На цій виставці наша компанія представляла будівельне обладнання австрійської фірми Zipper. Ми вирішили їхати на цей захід саме з обладнанням цієї фірми, тому що вона викликає великий інтерес наших клієнтів і багато хто з них виявляли бажання побачити її вироби наживо. Таку зацікавленість можна пояснити європейською якістю за доступними для України цінами.

Співробітники компанії КМА ua краще за всіх розбираються в техніці фірми Zipper. Так як наша компанія є єдиним офіційним представником цієї торгової марки в Україні. Вони всі три дні демонстрували переваги обладнання, розповідали про принцип її роботи і консультували з усіх питань пов'язаних з будівельною технікою.

Участь у Міжнародній будівельній та інтер'єрного виставці дуже важлива подія для нашої компанії. Тому що тут ми знайомимося з новими потенційними клієнтами, знаходимо надійних бізнес-партнерів і дізнаємося багато нової інформації про тенденції та новинки в сфері будівництва та оздоблювальних робіт.

Від імені керівництва та всіх працівників компанії КМА ua, щиро дякуємо всім, хто відвідав Міжнародну будівельну та інтер'єрну виставку і проявив інтерес до нашої продукції. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння