КМА ua на виставці MTKT INNOVATION 2020

Наша компанія КМА ua прийняла участь у виставці MTKT INNOVATION 2020, яка проходила в місті Києві з 26 по 29 лютого. Там ми представили там верстати відомих європейських брендів Zipper, Holzmann, Robland.

MTKT- це одна з найбільших виставок меблевих технологій та комплектуючих, яка проводиться на території України щороку, починаючи з 1994. Це міжнародна виставка на якій представляють своє обладнання та комплектуючі представники багатьох країн.

Компанія КМА ua вже не перший рік представляє свою техніку на цій виставці. В цьому році ми показали найбільш популярні експонати обладнання торгових марок Zipper, Holzmann, Robland та інші. Всі екземпляри виставки були вдало та доступно розміщені, для того щоб безпосередні відвідувачі виставки могли детально роздивитись та ознайомитись з даними верстатами та технікою. Гості виставки також могли отримати достовірну та розгорнуту консультацію, ознайомитися з характеристиками від передових спеціалістів нашої компанії.

Крім цього відвідувачі отримали знижки на представлену техніку, масу позитивних емоцій, багато корисних знайомств, нові знання в області техніки для виготовлення меблів, догляду за садом та городом.

Програма виставки була дуже насиченою – були майстер класи, виступи відомих спікерів, конференції та багато іншого.

Ми були раді відвідати та представити свою техніку на виставці MTKT INNOVATION 2020.

Дякуємо всім відвідувачам виставки.

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння