Подарункові сертифікати

Офіційні Правила дії

«Подарункового сертифікату»

1. Організатор.

1.1. Організатором «Подарункового сертифікату» (надалі – «Сертифікат») є КМА-Україна м. Луцьк, пров. Комунальний, 4 (надалі – «Організатор»).

1.2. Термін дії сертифікату 6 місяців з дати зазначеної на Подаруноковому сертифікаті (надалі – «Період»).

2. Власники сертифікатів.

2.1. Власниками сертифікатів можуть бути особи віком від 18 років.

3. Умови.

3.1. Для того, щоб скористатись Подарунковим сертифікатом, особа-власник сертифікату має дотримуватись певних вимог, а саме необхідно:

3.1.1. Зробити разову покупку на сайті https://kma.ua та https://kma-ukraine.com.ua/

3.1.2. Скористатись Подарунковим сертифікатом на протязі 6 місяців від дати зазначеної на Подарунковому сертифікаті.

3.1.3. Сума покупки повинна перевищувати суму зазначену на Подарунковому сертифікаті.

3.2. Подарунковий сертифікат не діє на акційні товари.

3.3. Подарунковий сертифікат діє лише за умови, якщо сума вказана на Подарунковому сертифікаті складає 10% від вартості товару.

3.4. Подарунковим сертифікатом можна скористатись одноразово (термін дії вказано на Подарунковому сертифікаті)

4. Подарунки Акції.

4.1. Під подарунком маються на увазі Грошові сертифікати на покупку будь-яких товарів котрі надає компанія «КМА ua»: м. Луцьк, пров. Комунальний, 4 (в рамках діючого законодавства України) на суму, еквівалентну 1 000 грн, 3 000 грн, 5 000 грн.

5. Обмеження

5.1. Заміна Подарункового сертифікату у грошовому еквіваленті не допускається.

5.2. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення даних Офіційних Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих даними Правилами, остаточне рішення приймається Організатором відповідно до вимог діючого Законодавства України. Рішення Організатора є остаточним та оскарженню не підлягає.

6. Порядок та спосіб інформування про умови дії Подарункового сертифікату.

6.1. Інформування щодо Правил користування здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних Правил на Інтернет-сайті www.kma-ukraine.com.ua, www.kma.ua

6.2. Повну інформацію про дію та правила користування Подарунковим сертифікатом надається безпосередньо працівником компанії КМА ua по телефону, електронній пошті, повідомленням на мобільний телефон, особисто.

7. Інші умови.

7.1. Неухильне додержання всіх умов цих Офіційних Правил є необхідною умовою отримання Подарункового сертифікату. У випадку відмови Власника сертифікату від здійснення покупки із сертифікатом, останні не мають права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.

7.2. Приймаючи Подарунковий сертифікат, тим самим кожен Учасник підтверджує факт ознайомлення з цими Офіційними Правилами і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Власником сертифікату цих Офіційних Правил або відмова Власником сертифікату від належного виконання цих Офіційних Правил (в т.ч. механіки, порядку та термінів проведення та/або отримання Подарунків та інше) вважається відмовою Власником сертифікату від отримання Подарунків, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.

7.3. Ці Офіційні Правила можуть бути змінені та/або доповнені Організатором протягом всього строку дії Подарункового сертифікату. Зміна та/або доповнення цих Офіційних Правил можливі у випадку їх затвердження Організатором та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Офіційні Правила. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Офіційних Правил.

7.4. Приймаючи Подарунковий сертифікат, учасник надає згоду на обробку та використання його персональних даних виключно з метою та в межах виконання Організатором вимог законодавства України та засвідчує, що повідомлений про включення його даних до бази персональних даних Організатора, та ознайомлений із правами, які має відповідно до змісту ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння