Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030

Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030

MAST 2030
Під замовлення
627 430 грн.

Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030 замовити-купити в інтернет-магазині KMA.UA. Доставка в будь-яке місто України.

Опис

Розмір вакуумного столу, мм 2000 x 3000
Розмір зони обробки, мм 2000 x 3000
Переміщення по осі Z, мм 300
Тип робочого столу вакуумний з «Т»- пазами
Потужність шпинделя, кВт 6
Частота обертання шпинделя, об/хв 6000-24 000
Тип охолодження шпинделя Повітряне
Тип інструментального патрона ER32
Посадковий діаметр інструменту, мм 3.175/,6.25/,12.7
Тип зміни інструменту
Ручне
Тип передачі по осях X, Y Косозуба шестерня-рейка
Тип передачі по осі Z ШВП
Швидкість робочого ходу, м/хв 0 - 10
Швидкість холостого ходу, м/хв 0 - 20
Тип електродвигунів Серводвигуни Leadshine 2206
Діаметр патрубка аспірації, мм 200
Напруга 380
Частота струму, Гц 50
Тип датчика калібрування інструменту +
Система управління DSP A11
Потужність вакуумного насоса, кВт 2*5,5
Довжина, мм 3860
Ширина, мм 2270
Висота, мм 1930
Вага, кг 2300
Можна встановити опційно шпиндель 9 кВт.
Призначення
Верстат призначений для високоякісного фрезерування та гравірування поверхонь деталей та заготовок по площині (програмне забезпечення 2D) та у 3-мірному просторі (3D фрезерування).

Види матеріалів, що обробляються:
Деревина будь-яких порід, композитні матеріали (ДСП, ДВП, МДФ, фанера і т.д.), «Alucobond», «Dibond», будь-які полістироли (у тому числі ПВХ та полістироли з полікарбонатом), гетинакс, штучний камінь, акрилове скло та оргскло, модельний пластик тощо.

Станина
Виконана з сталевих товстостінних труб прямокутного перерізу товщиною 6 - 8 мм, що забезпечує високий ступінь жорсткості конструкції верстата, стійкість до статичних і динамічних навантажень, поглинає вібрацію при роботі. Висока геометрична точність фрезерованих майданчиків під напрямні досягається за рахунок технологічної можливості обробки станин за одну установку на металообробних центрах з ЧПУ. Це дає можливість отримати гарантовано високу точність та якість під час обробки заготовок будь-яких розмірів.

Посилена конструкція опор порталу
Портал встановлений на литі чавунні опори, що збільшують жорсткість конструкції порталу, а також підвищують стійкість до деформацій. Збільшений базовий опорний майданчик має «Т» образну форму з шістьма отворами кріплення, що дозволяє значно збільшити навантажувальні показники верстата, без втрати якості обробки.

Масивний сталевий портал
Виготовлений з товстостінних сталевих труб прямокутного перерізу товщиною 8 мм (посилених до 16 мм у місцях сполучення), що забезпечує високий ступінь жорсткості порталу верстата, стійкість до статичних та динамічних навантажень. Висока геометрична точність фрезерованих майданчиків під напрямні досягається за рахунок технологічної можливості обробки порталів за одну установку на металообробних центрах з ЧПУ. Дана конструкція має можливість отримати гарантовано високу точність та якість при обробці заготовок практично з будь-яких матеріалів на гранично можливих максимальних швидкостях обробки.

Високоточні лінійні напрямні підвищеної жорсткості «THK» (Японія)
За рахунок підвищеної стійкості та жорсткості забезпечують високу точність переміщення порталу, супорта та високооборотного шпинделя по осях X, Y та Z. Досягається висока точність обробки та довговічність роботи верстата без втрати точнісних параметрів.

Система картриджного змащення напрямних «THK-LACS» (Японія)
Дозволяє забезпечити необхідне змащення напрямних по осях переміщення X, Y, Z, при цьому кількість мастильного матеріалу чітко дозовано і витрачається в мінімальній кількості. Дана картриджна система дозволяє значно знизити час на обслуговування верстата та ризик пошкодження напрямних за рахунок недостатньої чи надмірної кількості мастильного матеріалу. Самозмащувальні підшипники THK здатні працювати до 5000 км без обслуговування. Чудовий захист від пилу, особливо у виробництві меблів та деревообробці.

Промисловий електрошпиндель 6,0 кВт - 24 000 об/хв
В основу конструкції шпинделя покладено найкращі конструктивні рішення провідного світового виробника Висока частота обертання (24 000 об/хв) та збільшена потужність дає можливість здійснювати обробку деталей із деревини, а також ДСП, МДФ, пластику, акрилового скла та інших матеріалів для виготовлення різної продукції з високою якістю.
Охолодження двигуна примусове від вентилятора, який працює незалежно від режимів роботи верстата. Дозволяє використовувати його навіть в умовах підвищених температур при роботі на низьких обертах, не побоюючись ушкоджень через перегрівання. У шпинделі встановлені керамічні підшипники, що не обслуговуються, розраховані на роботу у важких умовах.

Косозубі передачі шестерня-рейка по осях X-Y «WMH-Herion» (Німеччина)
На відміну від передач із прямими зубами, косі входять у зачеплення поступово, а не відразу по всій довжині. Косозубе зачеплення немає зони однопарного зачеплення. У прямозубій передачі навантаження на зуби прикладається миттєво. Зуби в косозубих передачах навантажуються поступово в міру заходу їх у зону зачеплення, в зачепленні завжди знаходиться щонайменше дві пари зубів. Дані фактори визначають плавність роботи косозубого зачеплення, а також зниження шуму та додаткових динамічних навантажень порівняно з прямозубим зачепленням. Використання косозубих передач у конструкціях фрезерних верстатів з ЧПУ дозволило значно підвищити навантажувальні характеристики та збільшити швидкісні показники.

Серводвигуни "leadshine" (Японія)

Встановлені на кожному вузлі для переміщення по осях X, Y і Z забезпечують високоточне позиціонування шпинделя (до 0,001 мм) відповідно до заданої програми при високій швидкості переміщення до 20м/хв. Дані серводвигуни добре зарекомендували себе високим ступенем надійності та стабільності навіть під час роботи у важких виробничих умовах. Цей тип серводвигунів використовується на високошвидкісних верстатах важкої серії, в тому числі і на п'ятиосевому устаткуванні.

Вакуумний насос підвищеної продуктивності
Високопродуктивний пластинчасто-роторний безмасляний насос що гарантує надійну фіксацію , дозволяє проводити обробку на максимальних швидкостях подачі за один прохід без ризику зміщення деталей навіть невеликого розміру.

Комбінований вакуумний стіл з Т-пазами
Робочий стіл верстата є синтезом вакуумного столу і алюмінієвого столу з «Т» - пазами. Така конструкція дає максимальну гнучкість та найширші можливості при виборі способу фіксації заготівлі. Вакуумний стіл розбитий на чотири зони для зручності фіксації деталей різних габаритів. Всі моделі верстатів з можливістю вакуумного кріплення заготовок мають спеціальну конструкцію столу, який дозволяє кріпити заготовку як за допомогою вакууму, так і за допомогою механічних затискачів. Це дозволяє відключити вакуумний насос і економити електроенергію у разі обробки частої зміни заготовок, що не потребує, або обгонки по периметру заготовки. Вакуумний стіл виготовляється з цільного листового матеріалу, в якому фрезеруються пази під алюмінієвий профіль для кріплення механічних затискачів (струбцин). У цій конструкції відсутні будь-які переклеювання, що гарантує стабільність роботи вакуумного столу протягом усього терміну служби обладнання.

Шафа управління
Шафа управління - найголовніший елемент верстата і від його надійності залежить подальша стабільна робота верстата. Шафа управління оснащена комплектуючими провідних світових виробників. Скомпонована в окремий блок, ізольований від дій. Всі компоненти та з'єднання розташовані на строго відведених місцях та мають легкий доступ для контролю та обслуговування.

Пульт керування

Зручний та ергономічний пульт керування, призначений для керування верстатом у ручному режимі. Значно полегшує роботу оператора під час налаштування верстата, а також знижує ризик пошкодження обладнання у процесі обробки.

Система управління " DSP A11 " (Тайвань)
Одна з найдоступніших та найнадійніших систем управління. До цього часу встановлюється навіть на металообробних верстатах деяких серій. Повна підтримка 3D-обробки, можливість редагувати та створювати програми безпосередньо біля верстата, простий та зрозумілий графічний інтерфейс системи забезпечують високу продуктивність та якість одержуваної продукції, малий час налаштування та легкість в управлінні. Наявність інтерфейсів USB, Ethernet значно підвищує зручність підключення різних зовнішніх пристроїв, а також дозволяє підключити верстат до локальної мережі підприємства.

Аспіраційний кожух на шпиндель
Вже в базовій комплектації верстат комплектується аспіраційним кожухом, який встановлюється безпосередньо на електрошпиндель верстата та переміщається разом з ним під час обробки, локалізуючи зону інтенсивного викиду стружки та пилу. Підключивши до кожуха аспіраційну установку через гнучкий повітропровід весь пил та стружка ефективно видаляються в накопичувач установки, а повітря фільтрується та повертається назад у цех.

Інструментальний патрон
Інструментальні патрони ER32 (1 шт. постачаються в комплекті).

Технічні характеристики

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння

Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030

Фрезерний верстат по дереву з ЧПУ MAST 2030
Кількість

Ціна:

627 430 грн.

Всього:

Про покупця