КМА ua – учасник міжнародної виставки лісової, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2021

Приємною традицією стає відвідування виставки наших партнерів-виробників.

Зокрема, з нашою командою на стенді працювали представники турецької компанії AES Group. Вони ділилися досвідом та показували верстати безпосередньо в роботі.

Відвідувачі були захоплені нашими новинками:

Пильним центром з ЧПК  AES ALPHA PS-04 3800, призначеним для поздовжнього, поперечного та кутового розкрою плитних матеріалів: МДФ, ДВП, ДСП та масивних щитів. Його перевагою є можливість одночасного розкрою пачки з 4-х плит.

- Свердлильно-присадним верстатом з ЧПК AES SIRIUS 950M, який виконує свердління отворів у послідовному і точному режимі. Він може легко виконувати операції маршрутизації з опцією шпиндельного двигуна. Може використовуватися для різання та механічної обробки за допомогою опціонально встановленого фрезерного двигуна.

- Свердлильно-присадним верстатом з ЧПК AES GO! 1300 M, який призначений для серійних робіт. Машина має робочий стіл повітряної флотації, щоб забезпечити простоту використання. Завантаження по осі X може бути необмеженим завдяки наявності робочого столу спереду й позаду.

Ми були раді великій кількості клієнтів, з радістю розповідали про особливості наших продуктів: кромкооблицювальних, форматно-розкрійних, фугувальних, фрезерних, барабанно-шліфувальних верстатів, стрічкових пил та ін.

Відвідувачі змогли придбати обладнання зі знижкою, взяти участь у розіграшах та отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів.

Отож, дякуємо організаторам та відвідувачам виставки. До зустрічі на LISDEREVMASH 2022!

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння