Чому варто співпрацювати з офіційним постачальником деревообробного обладнання

Чому варто співпрацювати з офіційним постачальником деревообробного обладнання

Досить часто перед власниками нових підприємств постає питання закупівлі деревообробного обладнання. На сьогодні ринок готовий запропонувати його велику різноманітність - від недорогих пристроїв до досить серйозних механізмів. Однак вибір необхідно робити максимально обережно і продумано - від цього залежить те, наскільки успішною буде робота підприємства.

Переваги роботи з офіційними постачальниками

Обладнання - це основа робочого процесу будь-якого виробництва, тому до його покупки варто підходити дуже серйозно. Природно, досить привабливими є пропозиції від компаній, які пропонують найнижчі ціни. Однак важливо розуміти, що така цінова політика продиктована відсутністю тривалої гарантії, не найвищою якістю обладнання і його можливою ​​небезпекою. 

Трапляється, що дрібні компанії під виглядом іменитих брендів пропонують покупцеві обладнання поганої якості. Тому обов’язково просіть документи, які підтверджують, що компанія є офіційним дистриб’ютором бренду.

KMA українська фірма, яка є єдиним у нашій країні офіційним представником таких відомих виробників обладнання для деревообробки як Holzmann, Robland, Cormak, Zipper, ARMAK, AES, Ayza Mizrak,  надає можливість придбати оригінальне, сертифіковане обладнання найвищої якості. А ще ми допомагаємо у його обслуговуванні і за потреби надаємо кваліфіковані поради та консультації.

Вибір постачальників обладнання

На ринку працює величезна кількість виробників і постачальників, саме тому обирати треба максимально уважно, грунтуючись на великій кількості факторів:

  • Офіційність роботи.

 Устаткування, яке завозиться нелегально, не підлягає гарантійному обслуговуванню і не може бути замінене у разі будь-яких проблем.

  • Сертифікація. 

Все обладнання, яке пропонується для роботи, має пройти офіційну сертифікацію в Україні, що буде гарантувати його якість і довговічність.

  • Можливість гарантійного і післягарантійного обслуговування. 

Таке обслуговування дає покупцеві можливість бути впевненим в тому, що обладнання буде під ретельним контролем.

  • Асортимент. 

Офіційні постачальники пропонують куди більший асортимент продукції, за рахунок чого у покупця з'являється можливість вибрати саме ті пристрої, які будуть гарантувати максимальну продуктивність і ефективність роботи.

Компанія КМА Україна відповідає усім перерахованим вимогам і стане вашим надійним партнером! Забезпечимо вас найкращим обладнанням високої якості, відмінної функціональності і з потрібними параметрами!

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння