КМА Україна на міжнародній виставці деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2021

Відвідування виставки наших партнерів-виробників стає приємною традицією!

Ми побували на міжнародній тематичній виставці LISDEREVMASH 2021!

Поспішаємо поділитися враженнями!

На стенді з нашою командою працювали представники турецької компанії AES Group. Вони ділилися досвідом та показували верстати безпосередньо в роботі. Відвідувачі були захоплені новинками, які продемонструвала українська компанія KMA спільно з турецькими партнерами!

Це, зокрема:

  • Пильний центр з ЧПК AES ALPHA PS-04 3800

призначений для поздовжнього, поперечного та кутового розкрою плитних матеріалів (МДФ, ДВП, ДСП ) і масивних щитів. Його перевагою є можливість одночасного розкрою пачки з 4-х плит.

  • Свердлильно-присадний верстат з ЧПК AES SIRIUS 950M

який виконує свердління отворів у послідовному і точному режимі. Він може легко виконувати операції маршрутизації з опцією шпиндельного двигуна та використовуватися для різання і механічної обробки за допомогою опціонально встановленого фрезерного двигуна.

Свердлильно-присадний верстат з ЧПК AES GO! 1300 M

призначений для серійних робіт. Машина має робочий стіл повітряної флотації, що забезпечує легкість використання. Завантаження по осі X може бути необмеженим завдяки наявності робочого столу попереду й позаду.

Ми були раді великій кількості клієнтів, які хотіли більше дізнатися про особливості кромкооблицювальних, форматно-розкрійних, фугувальних, фрезерних, барабанно-шліфувальних верстатів, стрічкових пил й інших наших продуктів.

Відвідувачі змогли придбати обладнання зі знижкою, взяти участь у розіграшах та отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів.

Щиро дякуємо організаторам та відвідувачам виставки! До зустрічі на LISDEREVMASH 2022!

Консультації та замовлення

+38 067 822 68 75

замовити консультацію

sale@kma.ua

м. Луцьк, пров. Комунальний, 4

м. Київ, вул. Козелецька, 24, бізнес-парк "Відрадний"

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння